Politikë

Post

Vendimi, 50% të delegateve në Partinë Socialiste do të jenë gra

e Shtunë 3 Tetor, 2015

Forumi i gruas Socialiste zhvillon mbledhjen e radhës. Xhaçka, thirrje për anëtarësim të grave

Post

Britanikët takojnë Gjoshën, nuk ka integrim pa rezultate konkrete në drejtësi

e Premte 2 Tetor, 2015

Ministrja Gjosha kërkon implementimin e reformës përmes kapitujve 23, 24. Graham Styles: ''rrezultatet konkrete të reformës në drejtësi janë të rëndësishme për vijimësinë e proçesit''

Aktualitet

Ndalime për kalim të paligjshëm semafori. Policia u bën thirrje qytetarëve: respektoni rregullat e qarkullimit !

Projekt për rrjet parkingjesh në qytetin e Tiranës

Totazhani kërkon të ripërcaktohen detyrimet tatimore, për tregtarët e vegjël, në proporcion me të ardhurat që krijojnë

Kronikë

Post

Shkodër, Renea ekzekuton Ruzhdi Arishtan. Ja si u vra Simon Gjeta

e Diel 4 Tetor, 2015Doriana Metollari

Kryeministri Rama dhe Partia Demokratike mesazh ngushëllimi familjes së komandantit të vrarë

Sport

Post

Kulturë

Konferenca për artin në Paris. Ftohet 'Marubi' dhe Ambasada Shqiptare në Francë

DRKK – Vlorë sqaron se punimet e ekspeditës shqiptaro- italiane në Parkun Arkeologjik të Finiqit, të cilat filluan që prej datës 07/09/2015, janë duke vazhduar

Specialistët sqarojnë se kjo nismë u realizua nga bashkëpunimi i DRKK Shkodër, Muzeut Etnografik Lezhë dhe Bashkisë Lezhë

Udhëtime

Post
Post

Argëtim

Post

Si t'i konservojmë ullinjtë për dimër ?

e Premte 2 Tetor, 2015

nga Brunhilda Çela

Post

Trëndafili dhe flokët

e Enjte 1 Tetor, 2015

Post

Femra që diskriminojnë...femrat

e Martë 29 Shtator, 2015

Post

Trëndafili i egër, kjo shkurre e bekuar

e Premte 2 Tetor, 2015

Rosa canina. Bima, fara, fryti. Pse si dhe ta përdorim trëndafilin ?

Post

Pitt&Jolie adoptojnë fëmijën e shtatë

e Mërkurë 30 Shtator, 2015

Post

Farat e zeza, ilaç kundër diabetit

e Martë 29 Shtator, 2015

Post

Thekra, buka e parë e njeriut

e Martë 29 Shtator, 2015

Shkencë & Teknologji

Post

Psikologji: kurajua

e Hënë 5 Tetor, 2015

nga Manjola Baçi

nga Manjola Baçi

Sateliti dërgon provat në Tokë dhe Nasa shuan kureshtjen. Në planetin e kuq ka gjurmë uji që del periodikisht në sipërfaqe

Shqipëria që ecën

Post

Opinion

Post

Gruaja u krijua nga zemra e burrit

e Shtunë 3 Tetor, 2015

nga Gjergj Meta, peregrinus.al

Post

Psikologji: Kurajua

e Shtunë 3 Tetor, 2015

Post

Le t'a zgjidhë me gruan e vet

e Enjte 1 Tetor, 2015

Post

Të varur nga facebooku

e Enjte 1 Tetor, 2015

Post

Kush lufton për të drejtat e mia ?

e Martë 29 Shtator, 2015

Post

Dhé i hedhur

e Hënë 28 Shtator, 2015