40 muxhahedinë të tjerë vijnë në Shqipëri

Një grup tjetër prej 40 muxhahedinësh, kanë mbërritur në Shqipëri. Ata i janë bashkuar pjesës tjetër të muxhahedinëvë që nga janari vitit të kaluar, sipas marrëveshjes se qeverise shqiptare dhe asaj amerikane për strehimin e këtij grupi opozitar Iranian.

Ata akomodohen në zona të ndryshme të kryeqytetit në banesa të zgjedhura nga organizata UNHCR, e cila merret me strehimin dhe akomodimin e tyre. Sipas agjencisë iraniane ardhja e tyre do të bëhet me një avion amerikan pasagjerësh i planifikuar për të mos patur në bord pasagjerë të tjerë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Frederik Stamati   e Enjte 25 Gusht, 2016

    Pse nuk i mbajne vete muxhahedinet, por i sjellin ketu?