Akuza për korrupsion; shtyhet seanca ndaj Majlinda Andrea

Ndërsa Prokuroria pritej të jepte konkluzionet e veta sot, është shtyrë për dt 6 Prill seanca ndaj gjyqtares Majlinda Andrea, e cila akuzohet për rryshfet. Shkak për shtyrjen e seancës është bërë mungesa e një avokati. Andrea akuzohet se ka përfituar 50 mijë Euro për një vendim, që do të jepej në favor të Ilia Çabirit dhe Eleni Linos.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet