Artan Bajrami largohet nga sistemi i Drejtësisë

Prokurori i Gjykatës së apelit të krimeve të rënda Artan Bajrami është shkarkuar nga sistemi i drejtësisë. Trupi gjykues pasi shqyrtoi të gjithë dokumentacionin e dorëzuar nga institucionet e vlerësimit zhvilloi një proçedurë të thellë të hetimit administrativ për të tri kriteret e vlerësimit dhe pasi dëgjoi subjektin e rivlerësimit, vendosi të shkarkojë nga detyra.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet