''Bindja Demokratike'' rregjistrohet në garë për zgjedhjet lokale

"Bindja Demokratike" regjistrohet në KQZ për zgjedhjet e 30 qershorit. Me 4 vota pro dhe një kundër partia më e re me koordinator Astrit Patozin tashmë është pjesë e garës elektorale për zgjdhjet vendore të 30 qershorit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet