Bombe prane Ministrise se integrimit ! Qytetari jep alarmin ne TV dhe fik celularin

Nje qytetar ende i paidentifikuar ka marre ne telefon nje Top Channel, ne Tirane duke thene alarmin per bombe. Ka qene televizioni ai i cili ka marre ne telefon policine, dhe menjehere me pas, uniformat blu, dhe forcat e antiterrorit kane rrethuar zonen prane Ministrise se integrimit dhe rruges se Elbasanit, duke evakuar nje pjese te banoreve. Alarmi rrezulton te jete i rreme, pasi policia nuk ka zbuluar asnje shenje bombe, as ne makine as ne terren perreth. I paditur eshte dhe emri i qytetarit i cili pasi alarmoi nje qytet, ka fikur celularin.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet