Dëbora në Pukë, banorët pa energji elektrike

Dëbora dhe ngricat që kanë përfshirë vendin kanë shkaktuar probleme në Pukë, ku niveli i dëborës ka arritur në 2 metër. E konfirmojnë burimet lokale. Në shumë qarqe Puka vijon të mbetet e izoluar për shkak të trashësisë së dëborës, ndërsa mësimi në shkolla është pezulluar. Zona është pa energji elektrike. Rrugët rurale janë të bllokuara dhe nuk ka ende një borëpastruese. Mungon dhe energjia elektrike.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet