Dosja Prenga transferohet në Kurbin

Trupi i gjykatës së lartë nuk ka kompetencë për të gjykuar dosjen Armando Prenga. Cështja është transferuar kështu në gjykatë e Kurbinit. shpalli moskompetencë për Armando Prengën, duke e transferuar çështjen në Gjykatën e Kurbinit. Ish-deputeti socialist, Armando Prenga akuzohet për plagosjen me armë zjarri të vëllezërve Cali në Kurbin dhe armëmbajtje pa leje. Ish deputeti kishte qëlluar me armë në drejtim të tij, por plumbi nuk e kishte kapur dhe më pas e kishte goditur me qyetën e pistoletes.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet