Drejtësia foli: Mungojnë provat për Fullanin, është i pafajshëm

TIRANE - Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm ish guvernatorin e Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani dhe lë në fuqi vendimin e Gjykatës së shkallës së parë. Apeli ka rrëzuar kërkesën e prokurorisë për dënimin me burgim të Fullanit i cili ka pranuar aktet e dosjes, por jo akuzën. Ish guvernatori akuzohet për shpërdorim detyre në vjedhjen e 713 milionë lekëve nga Thesari i Shtetit duke u kthyer në skandalin më të madh në vend.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet