Drejtori i policisë rrugore në Shqipëri Mit'hat Tola në konferencë për shtyp: flet për takat

Drejtori i policisë rrugore Mit'hat Tola doli në një konferencë për shtyp ku foli për situtatën e rënduar të trafikut në vendin tonë. Uniformat e rrugores me qëllim të parandalojnë aksidentet e rënda në rrugë, sugjerojnë që të bëhet kujdes në timon dhe të mos abuzohet me alkoolin. Drejtori i policisë rrugore Mit'hat Kola shtoi se në pjesën më të madhe të rasteve këto shkelje janë kryer nga femra, në gjendje të dehur, ose me veshje të papërshtatshme, duke iu referuar takave të larta, që përdorin ato.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet