Dua t'i kërkoj falje publikisht Inës

Daniel Dobraj, i kritikuar rëndë nga opinioni publik për aktin që bëri ndaj oficeres Ina Nuku, nga ambjentet e komisariatit, i kërkon falje për hedhjen e kapsollës. Donte të mbronte banesën, dhe nuk kishte patur si qëllim t'i këpuste gishtat.

"Dua t'i kërkoj falje publikisht, dhe nëse është kapsolla që kam hedhur unë, ai që i këputi gishtat. Kur jam shoqëruar për në komisariat jam dhunuar nga katër civila dhe nga drejtori, me grushta, me ofendime, me shpulla. Këtu jam mjekuar dhe ndjehem më mirë tani".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet