Fanjon përkrah unionin ballkanik për turizmin

''Unë e mbështes idenë e një strategjie të përbashkët ndërkufitare për turizmin që ne flasim për në mbledhjen e grupit të punës të organizuar nga Agjencia për Zhvillim Maribor

TIRANË - Deputetja e Parlamentit Europian, Tanja Fajon, ka deklaruar se mbështet idenë ndërkufitare për turizmin Shqipëri-Kosovë-Bosnje Hercegovinë-Serbi-Mali Zi, pasi kanë një potencial për zhvillimin e Ballkanit Perendimor. Eurodeputetja Tanja Fajon shkruan sot paradite në postimin e saj në Facebook se “Unë e mbështes idenë e një strategjie të përbashkët ndërkufitare për turizmin që ne flasim për në mbledhjen e grupit të punës të organizuar nga Agjencia për Zhvillim Maribor. E bukur, natyra e paprishur dhe turizmi në vendet e rajonit – Albania # # BeH, Kosova # # # Serbi & Mali i Zi – paraqesin një potencial të madh për zhvillim në # vendet e Ballkanit, duke përfshirë në dritën e reg. bashkëpunimi dhe afrimi # BE-së”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet