Futbollistët rumunë bëjnë thirrje për donacione për të prekurit nga tërmeti

Në të gjitha stadiumet e Rumanisë është mbajtur një minutë heshtje dhe lutje për viktimat e tërmetit të 26 nëntorit në Shqipëri.

Gjithashtu është bërë bërë apel edhe për donacione në adresën: www.e-albania.al/dhuro. Rumania ka qenë një nga shtetet e para që iu përgjigj pozitivisht thirrjes së Shqipërisë për ndihmë pas tërmetit të 26 nëntorit , duke sjell ekipin e shpëtimit të përbërë nga 54 anëtarë dhe 4 qen të përgatitur për të shpëtuar jetë njerëzore si dhe ndihma humanitare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet