Gjermania ofron 3 mijë euro për azilkërkuesit që kthehen vullnetarisht

Të gjithë azilkërkusit shqiptarë që i është refuzuar kërkesa për azil, Gjermania i ofron një shumë prej 3 mije euro nëse kthehen vullnetarisht. Ata duhet të bëjnë një kërkesë pranë zyrave ku u është refuzuar azili dhe kanë kohë deri në shkurt për të zorëzuar kërkesën në mënyrë që të përftojnë shumën. Familjet me shumë persona mund të përfitojnë deri në 3 mijë euro ndërsa një individ përfiton një mijë euro. Autoritetet gjermane bëjnë thirrje çdokujt që i është refuzuar azili të përfitojnë nga kjo ofertë e Gjermanisë. Ata janë shprehur se do ti ndihmojnë azilkërkuesit me ndihma konkrete për tu stabilizuar në vendin e vet.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Lavdosh shehaj   e Hënë 4 Dhjetor, 2017

    po ne qofse je me letra greke 2 vjc