Gjykata e Sarandës vërteton mandatin e kryetarit të bashkisë së Finiqit, Kristaq Kiço

Gjykata e Sarandës miratoi sot mandatin e kryebashkiakut të ri të Finiqit, Kristaq Kiço, njërerazi kryetar i partisë minoritare MEGA.

Në zgjedhjet e 30 qershorit, Kristaq Kiço triumfoi përballë kandidatit të pavarur, Leonidha Kristo.

Pas zgjedhjeve të 30 qershorit dhe pas certifikimit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të rezultateve, për bashkinë Sarandë, Kristaq Kiço iu drejtua gjykatës për të marrë mandatet.

Sot gjykata e Sarandës u shpreh me vendim për dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë Finiq, Kristaq Kiço.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet