Ikën Ukshini, Sylejman Selimi Ambasadori Kosovës në Tiranë

Drejt ikjes Syle Ukshini, aktualisht i emeruar me pune në Ambasadën e Kosovës. Zërat thonë se në vend të tij vjen Sylejman Selimi, ish-komandant i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka marrë dhe emërimin shkruan gazeta Ballkani.info e cila e ka konfirmuar këtë lajm.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet