''Shqiptarë, në 30 qershor ju vraftë Zoti nëse shkoni në votime. Jeni të marrë dhe ju vraftë Zoti!''

Ish-kreu i Aleancës Demokratike Neritan Ceka mbrëmjen e djeshme i ftuar në një studio televizive shpërtheu me mallkime ndaj shqiptarëve nëse do të votojnë në 30 qershor.

"Shqiptarë, në 30 qershor ju vraftë Zoti nëse shkoni në votime. Jeni të marrë dhe ju vraftë Zoti! E kam të drejtë se unë me shokë të mi e kam dhënë këtë votë që duan ta shpërdorin në 30 qershor, i zëntë bukën e kalamajve! Në dhjetor edhe unë kam pas kalamaj, edhe halle dhe i kam lënë të gjitha për të dhënë votën, ai qe shkel mbi votën iu qërrofshin sytë, nuk di cfare mallkimi tjetër të them" tha ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Blendi Uncleboat Bandilli   e Mërkurë 12 Qershor, 2019

    Ka treguar shume qarte nivelin e politikes shqiptare:njerez pa vlera dhe aq me teper pa pike dinjiteti Sa keq duke patur parasysh qe ka qene edhe arkeolog