Jepet dënimi për bosat e drogës në Itali

73 vite burg ka dhënë gjykata në Firenze për bandën që drejtonte trafikun e drogës. Ngjarje e ndodhur në Mars të vitit 2017, në kuadër të operacionit "Pavarësia". Banda punonte nëpërmjet një grupi kriminal të trafik, që drejtohej nga Shkelzen Kasa 33, dhe vëllai i tij Kastriot Kasa, 42. Grupi kishte degë në Livorno, Pisa, Massa Carrara, Pratos, Parma dhe merrej me shpërndarjen e kokainës dhe heroinës. Cdo anëtar bande do të vuajë me një dënim nga 6-16 vite heqje lirie.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet