KPK shkarkon nga detyra Dhurata Haverin, gjyqtare e Apelit për Krime të Rënda

Komisioni i Pavarur i Kualifikimi shkarkoi sot nga detyra Dhurata Haveri, gjyqtare pranë Gjykatë së Apelit për Krime të Rënda.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvilloi me 25 shtator një seancë dëgjimore me gjyqtaren pranë Gjykatë së Apelit për Krime të Rënda, Dhurata Haveri.

Pas analizimit të provave dhe fakteve trupa gjykuese që përbëhet nga Olsi Komici, Xhensila Pine, Suela Zhegu shpalli sot vendimin për shkarkimin e saj nga detyra.

Subjekti i rivlerësimit Dhurata Haveri nuk arrit të bind trupën gjykuese për tri kriteret klasike të vlerësimit, atë të ligjshmërisë së pasurisë dhe kriterin etik dhe profesional.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet