Komisariati dixhital ''i bën gropën'' ndërtuesit ilegal

Aplikacioni “Komisariati Digjital” vijon të jetë në krah të qytetarëve, duke afruar më tej bashkëpunimin mes policisë dhe qytetarit, i cili kërkon të denoncojë një shkelje ligji.

Ministria e Brendshme ka njoftuar rastet që qytetarët kanë raportuar dhe policia ka marrë masa ndaj shkelësve

Sipas Ministrisë së Brendshme, në një rast është raportuar një parkim i gabuar dhe në një rast tjetër një ndërtim pa leje për të cilat policia ka marrë masat gjobë për parkimin e gabuar dhe procedim penal për ndërtimin pa leje.

“Komisariati Dixhital” e sjell Policinë në dorën e qytetarit. Ministria e Brendshme inkurajon qytetarët të shkarkojnë aplikacionin falas dhe të denoncojnë çdo shkelje e abuzim.

Ky aplikacion është një ndër mjetet e rëndësishme të bashkëpunimit qytetar-polici për një shërbim më të mirë nga kjo e fundit dhe vendosjen e sundimit të ligjit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet