Ministri ''fjalëpak'' i Rames fillon takimet me dyer të mbyllura me krerët e policisë në vend

Ministri i brendshëm Sandër Lleshi ndodhet në Lezhë për një takim më krerët e policisë atje. Ministri i cili nuk u pranua nga Presidenti Meta në fillim për shkak të një 'përplasjeje kushtetuese', ka ndërmarrë një seri me takime në drejtoritë e policive. Takimet po mbahen me dyer të mbyllura. Do të diskutohen në lidhje me çështjen e sigurisë, rendit publik, dhe çështje të tjera, për të cilat ende nuk është i folur.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet