Mbërrijnë më shumë se 2000 refugjatë në Preshevë

Kryqi i kuq fillon me shpërndarjen e ndihmave

PRESHEVE - Vetëm gjatë natës së kaluar dhe deri tani, në Preshevë, kanë mbërritur më shumë se 2000 refugjatë nga Siria, Iraku, Afganistani dhe shtetet tjera. "Që mbrëmë kemi një rritje drastike të emigrantëve" ka thënë sekretari i kryqit të kuq në Preshevë Ahmet Halimi. Kryqi i Kuq ka filluar shpërndarjen e ndihmave të para për refugjatët.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet