Metollari, vendi po udhëhiqet nga bandat jo intstitucionet

Ky vend po udhëhiqet nga klanet e bandave që e mbajnë nën dhunë e presion. Nuk kërkohet leje për një jetë më të mirë.Gazetarja Doriana Metollari, shkruan në profilin e saj në Facebook se institucionet janë inekzistente dhe nuk kanë forcë para bandave. Ajo ben dhe thirrje për proteste dhe lëvizje qytetare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet