Miratohet fondi për librat falas

€2,2 milionë fond i miratuar sot për tre kategori qytetarësh. Komente kontradiktore në facebook

TIRANE - Për këtë fillim vit, Qeveria ka miratuar një fond prej €2,2 milionë për fëmijët e policivë të vrarë në krye të detyrës, familjet e fëmijëve në nevojë dhe familjet me fëmijën e tretë. Lajmi u bë i ditur nga Kryeministri Rama në rrjete sociale. ";;Mbajmë angazhimet tona";; shkruan kryeministri në fb, por menjëherë më pas një lumë me komente kontradiktore. Cila do të jetë ndarja mes familjeve në nevojë dhe jo në nevojë ? Cilat do të jenë kriteret. ";;Në nevojë janë 3 milionë shqiptar";;, shkruan një prej komentuesve dhe më pas akuza për prag marketingu politik në këtë fillim Shtator. Po familjet në nevojë dhe me dy fëmijë a do të merren në konsideratë ?

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet