Ndërpritet vetting-u për gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj, ja arsyeja

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka ndërprerë procesin e rivlerësimit për anëtarin e Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj, duke iu referuar Kushtetutës, pasi Imeraj ka dhënë dorëheqjen më 31 janar me motivin për arsye personale.

Ligji për rivlerësimin e prokurorëve dhe gjyqtarëve ka parashikuar mundësinë e dorëheqjes së subjektit të rivlerësimit, i cili mund të japë dorëheqjen jo më vonë se 3 muaj nga hyrja në fuqi e tij.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet