Ndryshon ora, akrepat shkojnë 60 minuta para

Në fundjavë ndryshon ora. Në natën mes të Shtunës dhe të Dielës më dt.31 Mars ndryshon ora. Akrepat do të kalojnë 60 minuta para dhe ora 2:00 do të shkojë 3:00 në datën 31 Mars. Ndryshimi i orës është bërë për herë të parë gjatë luftës së parë botërore, në 1916, duke i dhënë mundësi energjisë në këtë mënyrë të kursejë çdo vit miliona euro.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet