Në Prishtinë nuk do të përdoren fishekzjarre natën e ndërrimit të viteve

Kreu i Bashkisë në Prishtinë Shpend ahmeti, ka nxjerrë një urdhër që lidhet sidomos me natën e ndërrimit të viteve. Në të shkruhet se, produktet piroteknike në vendet e hapura në kryeytet janë të ndaluara. Përdorimi i tyre ndalohet në tregje, rrugë dhe sheshe. Kjo ndalesë vlen për periudhën nga data 30 dhjetor 2017 deri më 3 janar 2018. Ata që do të thyejnë urdhërin detyrohen të pagujnë 100 Euro gjobë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet