Nëse do t'ju sekuestrojnë makinën, arsyeja është kjo

Policia rrugore do të fillojë aksionin e ri me datë 1 Shtator

TIRANE - Nëse gjobat nuk paguhen do t'ju sekuestrohet makina. Bëhet fjalë për një afat kohor prej 30 ditësh. Policia rrugore do të fillojë aksionin e ri me datë 1 Shtator. Makina do t'ju sekuestrohet deri kur pronari kryen pagesën e gjobës. Lajmi u bë i ditur dje nga burime të policisë rrugore. Mjafton të keni vetëm një gjobë pa paguar dhe policia do t'ju sekuestrojë makinën deri në shlyerjen e saj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet