Ngrica nëpër rrugë, policia rrit kontrollet

PRISHTINË - Ulen temperaturat, ngrica në rrugët e kosovës. Policia rekomandon përdorimin e zinxhirëve dhe për aq sa është e mundur dhe uljen e lëvizjeve nëpër rrugë. Patrullat e policisë janë shtuar dhe deri tani nuk ka patur aksidente me pasoja fatale, por përdorimi i gomave termike dhe zhinxhirëve është i detyrueshëm për parandalimin e aksidenteve në qarkullimin rrugor.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet