Një protestues mori dhe fëmijën me vete, sigurisht nuk ishte Basha

Kjo është fotoja që po bën xhiron e rrjeteve sociale. Një protestues, prind mbase, merr për dore një fëmijë dhe del në protestë. Dukshëm fëmija është i ekspozuar ndaj gazit lotsjellës që përdori policia dhe ka një shami në dorë më të cilën po përpiqet të mbulojë sytë. Fëmija shfaq dukshëm probleme me sytë. Policia përdori gaz losjellës në kohën kur një pjesë e turmës qëlloi forcat e rendit dhe tentoi të hyjë në parlament, por asnjë prej krerëve të opozitës sot nuk mori fëmijët me vete.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet