OSHEE në gadishmëri gjatë festave, ja numrat për çdo qytet, nëse keni shkëputje

OSHEE ka marrë një sërë masash që në ditët e festave të sigurojë energji të plotë elektrike. Për këtë arsye do të jenë në terren 1500 punonjës të cilët do të monitorojnë për 24 orët e ndërrimit të viteve situatën e furnizimit me energji elektrike.

Baza materiale, mjetet e transportit, grupet e gatishmërisë, janë në dispozicion për mbarëvjatjen e procesit të furnizimit me energji elektrike, në të gjithë territorin, për ndjekjen e regjimit të punës së rrjetit shpërndarës, lokalizimin e defekteve dhe marrjen e masave për zgjidhjen e avarive, të rrjetit shpërndarës që furnizon:

• Spitalet,

• Hidrovorët,

• Objektet e rëndësisë së veçantë administrative,etj,

• Të gjithë konsumatoret, deri tek më i fundit

Në kuadër të masave tekniko-organizative për stabilizimin dhe përmirësimin e cilësisë së shërbimit, OSHEE vendosi grupe gadishmërie prane N/Stacioneve, linjave 35 kV, fidrave dhe kabinave TM/TU.

Gjithashtu, për të gjithë territorin qëndron në funksion numri unik call center Call Center i 042274141.

Plani i Masave

• Grupe gadishmërie pranë fidrave të rëndësishëm, që furnizojne hidrovoret, spitalet dhe institucionet e rendesisë së veçantë;

• Personel perforcues pranë rrjetit dhe kabinave, për ta kthyer menjehere ne gadishmeri teknike ne rast avarie;

• Ekipe të terrenit për të shërbyer sa me shpejt per likuidimin e avarive;

• Bazë materiale të emergjencës për te garantuar likuidimin e avarive;

• Mbajtja në gatishmëri e mjeteve të transportit, makinave teknologjike dhe aparate portative.

Numrat e Kontaktit

Numri unik Call Center 042274141

Shkodra, Kopliku, Puka dhe Lezha

022 801 023

022 801 024

022 801 025

022 801 026

022 801 028

Has, Tropojë dhe Kukës

044 326 242

Mirditë, Burrel, Bulqizë, Dibër dhe Laç

021 723 221

021 723 222

Durrës, Kavajë, Rrogozhinë, Shijak, Fushë-Krujë dhe Krujë

052 902 222

Tirana, Vora, Kamza dhe fshatrat

044 528 888

044 505 269

044 505 270

Elbasan, Peqin, Cërrik, Gramsh, Librazhd dhe Përrenjas

054 243 953

054 257 400

Fier, Ballsh, Mallakastër dhe Tepelenë

034 600 300

034 600 301

Berat, Skrapar, Kuçovë dhe Lushnjë

032 230 520

032 232 311

Pogradec, Korçë, Bilisht dhe Kolonjë

082 245 919

Vlorë dhe Himarë

033 426 260

033 407 400

Gjirokastër, Sarandë, Delvinë dhe Përmet

084 410 517

084 410 519

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet