Para në këmbim të votës? Rama premton Veting për profesorët

Kryeministri Edi Rama i ka thënë po, kërkesë së studentëve për Vetingun e pedagogëve gjatë një bashkëbisedimi sot të drejtpërdrejtë me ta. Duke iu përgjigjur pyetjes kur do të bëhet Vetingu i pedagogëve në Universitete, Rama tha se po, pse mos ta bëjmë?! Rama shton se se ju nuk keni ngritur një herë zërin kur ju kanë poshtëruar duke ju thanë ose merr librin tim ose se merr notën. “Unë për ju bëjë gjithçka nëse ju jeni gati të jeni zot e vetës dhe të fatit tuaj. Të gjitha ato që shkruani në rrjetet sociale, ju duhet ta tregoni me dinjitet e seriozitet kur një pedagog kërkon lekë apo pse tu shes librin në këmbim të notës”, tha Rama.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet