Pas Qeverisë dhe Kisha vendos trarin me pagesë

Kisha Franceskane e cila merr përsipër pronësinë e tokës në Kepin e Rodonit, ka vendosur një tra me pagesë, e cila i shtohet dhe parkingu prej 200 Leke të reja për makinat. Kjo një faturë prej 300 Lek për çdo pelegrin që kërkon të shkojë në peligrinazh në kishën e Shen Ndout, në Kepin e Rodonit. Banorët e njësisë administrative Ishëm, kanë filluar protestat sot duke kundërshtuar tarifimin e rrugës nëpërmjet të cilës banorët shkojnë në pune, në tokat e tyre apo në plazh. Ata kanë firmosur dhe një letër drejtuar Prokurorisë si dhe kanë bërë peticione të vazhdueshme kundër tarifës së vendosur nga urdhri i Franceskanëve.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet