Përfundimare, asnjë hec në Osum. Kanionet e Skraparit nuk preken

Një çështje që i ka shqetësuar të gjithë ditët e fundit ka qenë padyshim hipoteza për ndërtim të hidrocentraleve në dy nga ujëvarat më të bukura në Kanionet e Osumit, Skrapar. Reagimet qëne të shumta, pasi kjo do të prishte jo vetëm bukurinë e kanioneve po gjithashtu do të kishte po kaq efekte negative në turizëm dhe në zhvillimin e këtyre zonave. Por për herë të parë kryeministri Edi Rama ka reaguar me anë të një statusi në rrjetin e tij social, i cili garanon se Kanionet e Osumit nuk do të prekeshin. Sipas kreut të qeverisë, proçedura e lejeve të dhëna nga qeveria e mëparshme, ishte një fabrikim kriminal me koordinata të manipuluara. Kryeministri theksoi se asnjë qeveri në botë nuk është e pagabueshme dhë kërkoi falje ndaj kujdo që u shqetësua nga ky lajm.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet