Princi i Monakos, Albert II.

Princi i Monakos vjen për herë të parë në Tiranë

Princi i Monakos, Alberto II, pritet të vizitojë kryeqytetin e Tiranës. Vizita e tij pritet nga data 16-17 Tetor. Alberti II vjen me ftesë të Pesidentit Ilir Meta. Me këtë rast pritet të nënshkruhen dhe marëveshje mes Ministrive të jashtme të të dyja vendeve. Me këtë rast pritet në nënshkruhen dhe marëveshje mes Fondacionit të Princit të Monakos dhe Administratën rajonale të zonave të mbrojtura të Vlorës "Pisha Flamur" për mbrojtjen e burimeve natyrore.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet