Pse u dorëzua Klement Balili?

Nipi i Klement Balilit, Rigels sqaron opinionin publik se i kërkuari numër 1. i drejtësisë shqiptare është vetëdorëzuar në Polici. "Negociatat kanë nisur që në momentin kur na njoftuan se është plotësuar dosja dhe është gati për tu dorëzuar në gjyq. Sot bëmë të mundur dorëzimin në drejtorinë e Policisë. Nuk është arrestuar është vetëdorëzuar kam shkuar unë në zyrën e drejtorit të policisë dhe kam bërë negociatën", tha Rigels Balili, njëherësh dhe kreu i Bashkisë së Delvinës.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet