Rradha në Kakavijë: ndërhyn Shqipëria, shtohen sportelet në kufi me Greqinë

Katër orë, ndoshta më tepër kanë pritur emigrantët për të hyrë në kufi më Greqinë. Pala greke ka punuar vetëm me dy sportele, në hyrje dhe dy në dalje. Sipas policisë gjatë orëve të fundit, 2474 shtetas shqiptarë kanë hyrë për në Greqi. Situata ka ndryshuar vetëm pas ndërhyrjes së palës shqiptare, për të rritur numrin e sporteleve në kufi më greqinë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet