Raporti i dëmeve për shkak të përmbytjeve

Kryeministri Rama ka mbledhur Komitetin e Koordinimit dhe Menaxhimit të Emergjencave Civile ku është bërë një pasqyrim i situatës së derimë tanishme për shkak të përmbytjeve. Ka qenë këshilltari i kryeministrit ai që ka zbuluar të dhënat e përgjithshme. Janë evakuuar rreth 177 familje, 266 persona janë shpëtuar, 3300 dhe 23 shkolla banesa janë të dëmtuara. Në 3 ditët në vijim situata do të vijojë me prurje të larta në Vjosë. “Të shtunën presim një situatë aspak të lehtë, shpresoj që do i përballojmë me maksimumin e gatishmërisë. Ndërsa pas kalimit të kësaj situate do të ulemi për dëmet, askush nuk do të ndihet vetëm”, u shpreh Rama.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet