SPAK në fazat përfundimtare të përcaktimit të kandidatit më të mirë për drejtor të BKH

SPAK është në fazat përfundimtare të përcaktimit të kandidatit më të mirë për Drejtor të Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH)

Shtetet e Bashkuara të Amerikës shprehen se janë të përkushtuara në mbështetjen e përpjekjeve të Shqipërisë për të forcuar sundimin e ligjit përmes proceseve transparente.

Ambasada e SHBA në Tiranë thekson se, nën monitorimin e qeverisë së SHBA, komisioni përzgjedhës i SPAK është tashmë në fazat përfundimtare të përcaktimit të kandidatit më të mirë për Drejtor të Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH).

Në përputhje me ligjin e SPAK dhe frymëzuar nga praktikat më të mira të FBI-së, kandidatët e mundshëm duhet të dëshmojnë aftësitë e tyre në një larmi provash.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet