Shëndetësia në gadishmëri, dy misione shpëtimi në pak minuta

Dy gra me probleme akute shëndetësore u transportuan para pak minutash pranë Qendrës Spitalore Universitare, falë ndërhyrjes së Njësisë së Helikopterëve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Një 53 vjeçare nga fshati Noj I Krujës, fshat i cili është krejtësisht I mbuluar nga uji, u arrit të shpëtohej nga ekipi I mjekëve dhe infermierëve, me misionin e kryer në një terren tejet të vështirë. Aktualisht zonja po i nënshtrohet ndërhyrjes kirugjikale në Urgjencën e QSUT-së. Një tjetër mision shpëtimi u krye para pak minutash në Zallbastar, ku një 39-vjeçare u transportua në QSUT me probleme akute intoksikimi.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet