Shkeljet me vettingun, 11 gjyqtarë ankohen në Strabourg

I pyetur lidhur me me faktin se 11 gjyqtarë dhe prokuror që nuk e kanë kaluar vetingun e kanë çuar çështjen në gjykatën e Strasburgut, Rama u shpreh se “s’kam asnjë shqetësim, është e drejta e tyre. Reforma në Drejtësi është kali i betejës, së kësaj shumice qeverisëse dhe për sa kohë ajo vazhdon të zbatohet në harmoni të plotë me objektivat e bashkëvendosura, me partnerët tanë, SHBA dhe BE të tjerat janë aspekte dytësore të një procesi që ecën dhe që nuk ndalet më”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet