Shqipëria e para në listën e destinacioneve turistike për 2018

Portali më i madh i prenontimeve turistike në të gjithë botën, Volagratis, ka publikuar një listë më 15 vende të rekomaduara për të gjithë turistët per udhëtimet në 2018. Listën e kryeson Shqipëria si një ndër vendët e para që duhet të vizitohen patetër nga turistët në mbarë botën. Prenontimet e 2017 për pushime në vendin tonë kanë regjistruar një rritje prej 88% krahasuae me vitin më parë. Kjo agjenci turistike sugjeron që muajt më të favorshëm për të kaluar pushimë të këndshme, janë korriku dhe gushti. Pas Shqipërisë në këtë listë renditen Tanzania, Bjellorusia, Moldavia, Oman, Kroacia etj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet