Taksat; Bashkia Tiranë përballet me protestat e biznesit të vogël

Përfaqësues të biznesit të vogël kanë protestuar sot para Bashkisë së Tiranës, duke kundërshtuar taksat dhe tarifat vendore. Sipas tyre, taksa për hapësirën publike është 15-fishuar dhe ata ankohen se taksa është më e madhe se sa qiraja për ambientet.Po ashtu, ata u shprehen se me këto taksa janë të falimentuar praktikisht, por nga ana tjetër do të vazhdojnë të protestojnë për të kërkuar të drejtën e tyre.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet