Të gjithë në punë, kafetë do të merren në zyra

Ministri i brendshëm Sander Lleshi pas pak ditësh në krye të ministrisë së brendshme, dhe pse si zv.Ministër, ka nxjerrë një urdhër të brendshëm ku ndalon frekuentimin e kafeneve gjatë orarit të punës. Urdhri vlen jo vetëm për ministrin por dhe Policinë e shtetit. Ndalohen po ashtu frekuentimet e qendrave tregtare dhe restoranteve. Mjediset publike do të jenë të ndaluara, përjashto raste të veçanta dhe vetëm më lejën e eprorit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet