Të gjithë sytë tek ai, Ministri i ri në qendër të mediave të huaja dhe opinionit

Mediat greke i kanë kushtuar vëmendje njeriut që do të ketë në dorë diplomacinë mes të dyja vendeve, Ministrit më të ri në Kabinet. Protothema e quan Cakajn: "Vetëm 30 vjeç dhe kosovar, ministri i ri i Jashtëm i Shqipërisë". Do të jetë njeriu që pritet të sjellë 'erën e re' në Kabitetin Rama3. Nuk ka kaluar pa u kontestuar figura e ministrit të ri i cili ka qenë zv.Ministër i Bushatit. A do të jetë i aftë ta bëjë detyrën e tij? Rama është i bindur: “ka lexuar shumë më tepër libra sesa fjalë thoni ju kundër tij”, komentoi duke u mbyllur gojën thashethemeve lart e poshtë, sidomos të opozitës.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet