Tërmeti i merr jetën dhe të fejuarës së djalit të Kryeministrit

Kristi Peci, 24 vjeç, një prej viktimave të tërmetit, ishte e fejuara e Gregor Rames, djalit të kryeministrit shqiptar. Frekuentoheshin që prej disa vitesh, por shumë pak e dinin këtë lidhje mes tyre, raporton euronews. Askush nuk do ta kuptonte nëse nuk do të kishte qenë vetë Gregori ai që nëpërmjet një fotoje në Instagram do të kishte dhënë lajmin, me fjalë të thjeshta, "humbja e një personi të afërt". Vajza ishte diplomuar për dermatologji në Universitetin e tiranës. Familja e saj humbi jetën nën gërmadha.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet