Tirana pret konferencën botërore mbi Privacy 2019

Konferenca botërore e komisionerëve të mbrojtjes së të dhënave dhe privacy-yt për 2019tën do të jetë Tirana. Kjo u vendos sot në Komitetin ekzekutiv të konferencës, i cili shpall Shqipërinë si vend fitues. "Konferenca nuk është zhvilluar asnjëherë më parë në Ballkanin Perëndimor, ndaj është kënaqësi e veçantë, që do të kemi mundësinë të mblidhemi në Shqipëri pas dy vitesh.Meqenëse është Konferenca kryesore në nivel ndërkombëtar në fushën e mbrojtjes së të dhënave dhe privatësisë, është rast i mirë të mblidhemi në një vend, i cili ka përjetuar tranzicionit drejt sistemit demokratik dhe të mësojmë nga një popull i cili i ka ende kujtimet e diktaturës më të ashpër komuniste të Evropës Lindore”, u shpreh John Edëards, Presidenti i Komitetit Ekzekutiv të Konferencës Botërore Konferenca Botërore e Komisionerëve të Mbrojtjes së të Dhënave dhe Privatësisë “Tirana 2019” do të zhvillohet në datat 10-13 Tetor.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet