Vetting-u shkarkon dhe dy anëtarë të Gjykatës së lartë

Dy gjytarë të Gjykatës së lartë Shkelzem Selimi dhe Bledar Abdullai u larguan nga sistemi i drejtësisë. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra Selimin për "kontakte të papërshtatshme", ndërsa Abdullai për faktin se bashkëjetuesja e tij "nuk justifikonte dot 400 mijë Euro". Ky i fundit e quajti proçesin e manipoluar dhe nuk mori pjesë në seancën e sotme. Deri tani Gjykata e Lartë nga nëntë anëtarë, aktualisht ka vetëm tre, përfshi dhe Xhezair Zaganjorin.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet