Xhafaj me ambasadorët e BE: mbështetje për luftën ndaj krimit

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj për rreth dy orë zhvilloi një takim informues me ambasadorët e vendeve të BE-së në Tiranë.

Pas takimit të mbajtur në zyrat e delegacionit në kryeqytet, ministri Xhafaj shkruan në Twitter: “Takimi i dytë pas 3 muajsh me të gjithë ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së. Informova dhe iu përgjigja interesit të tyre të veçantë për punën dhe progresin e bërë në kuadër të zbatimit të prioriteteve dhe masave për konsolidimin e shtetit ligjor. Prezantuam rezultate konkrete në disa fusha e veçanërisht në luftën kundër krimit të organizuar në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”, antikanabisin, menaxhimin e kufirit, reformën e Policimit në Komunitet, vetting-un etj. Shprehëm mirënjohjen për bashkëpunimin e krijuar këto muaj pune të përbashkët. Bashkëbisedim tejet konstruktiv. Jemi të emocionuar dhe të inkurajuar për vlerësimet tejet pozitive, për besimin e shprehur për Ministrinë e Brendshme, Policinë e Shtetit dhe Task-Forcën Speciale si dhe për thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit. Jemi në rrugën e duhur. Të vendosur të ecim përpara”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet