Zgjedhjet e 30 qershorit, KQZ mbyll sot listat

Komisioni qëndror i zgjedhjeve mbyll sot rregjistrimin e kandidatëve për këshillat bashkiak në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. PS ka dorëzuar listat e 60 kandidatëve për këshilltar bashkiak në këto zgjedhje. Sot pritet të rregjistrohet dhe emri i fundit për bashkinë e peqinit. Por ndërkohë që PS ka bërë publik emrat e kandidatëve të saj për zgjedhjet që pritet të mbahen më 30 qershor, opozita joparlamentare jo vetëm që nuk ka regjistruar asnjë kandiat, por ka deklaruar se nuk do të lejojë që zgjedhjet të kryhen pa pjesmarrjen e tyre.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet